Naslovnica Rifin's news Hvala Zaprešićanima na podršci

Hvala Zaprešićanima na podršci PDF Ispis E-mail
Autor Guste Santini   
Utorak, 28 Prosinac 2021 10:24

Moja inicijativa u rješavanju nastalih problema, koje imamo zahvaliti nepoštivanju zakona od strane gospodina gradonačelnika Željka Turka, dobila je podršku kako brojem čitatelja tako i brojnim pismima podrške. Vjerujem da je riječ o iskrenoj podršci.

Najavom knjige želio sam dobiti podršku što šire javnosti. Podrška je potrebna kako građana grada Zaprešića tako i cijele Lijepe Naše. Kao što sam to napisao knjiga će u podnaslovu imati dodatak „Zaprešić kao slučaj“ kako bi se na zaprešićkom slučaju analizirali problemi koji sputavaju Lijepu Našu da odlično krene naprijed kako glede razvoja demokracije tako i povećanja blagostanja hrvatskih građana. Tako postavljen cilj jasno definira, određuje, sadržaj i strukturu knjige. O tome je uglavnom rečeno što sam smatrao nužnim.

Stoga molim čitatelje da, jasno ako su suglasni s pristupom i voljni aktivno podržati projekt, izaberu deset poznanika i da ih uputi na stranice, posebno na rubriku „Zaprešić kao slučaj“. Čitatelji koji se angažiraju u projektu dobit će besplatno primjer knjige u kojoj će biti naznačeni kao suradnici ukoliko budu to željeli. Ukoliko ne, učinit ćemo upravo onako kako to žele. Shvaćam kako  nije lako i jednostavno, u ovim olovnim uvjetima, opstati.

Zahvaljujem na pažnji.