Naslovnica O Imunološkom zavodu Jutarnji list

Jutarnji list PDF Ispis E-mail
Autor Vlatko Silobrčić   
Petak, 30 Lipanj 2017 12:06
U Jutarnjem listu od 9.veljače 2017., na str. 8 i 9, novinarka  Željka Godeč , kratko opisuje sjednicu Sabora na kojoj je gospodin Ivan Vilibor Sinčić predložio da se osnuje "povjerenstvo za  problem Imunološkog" .  Kako su  zastupnici u Saboru privilegirani da mogu na sjednicama  blatiti ljude koji nisu prisutni, učinio je to i spomenuti gospodin (dalje I.V.S.).

"Vilibor Simčić kao krivca za stanje u Imunološkom optužio Vlatka Silobrčića". Tako glasi svojevrstan podnaslov. Premda mi je oduzeto pravo da se javno branim,  učinit ću to ovim putem.  Prvo pitanje: zašto treba osnivati Povjerenstvo kad  I.V.S. zna tko je kriv?  Moju je krivnju dodatno karakterizirao kao "nacionalnu izdaju".  U raspravi o  gospodinu Barišiću nazvao me  "grobarom Imunološkog".  Drugo je moje pitanje:  kako  I. V. S. zna da sam ja kriv? To je zaključio po pokušajima onih koji su u Imunološkome, nakon  moje ostavke, dobili mogućnost da  zasjednu na moje mjesto i priskrbe Zavodu da plati dobre novce zbog kršenja moga ugovora,  i odmah zatim  izgubili licencu za neke proizvode Imunološkog.  Još i danas, 20 godina nakon što sam otišao iz Zavoda,   gospodin Srećko Sladoljev ponavlja  svoje  izmišljotine i vjerojatno prodaje  svoje" ekspertnno znanje" onima koji  ga  hoće slušati, pa tako  i I.V.S.-u.  Usput gospodin nema nikakve argumente za svoju toliko isticanu ekspertizu kao "vrhunski imunolog" i "vrhunski vakcinolog". Istina njegov je međunarodni doprinos tim strukama nemjerljiv -  nema se što mjeriti.

Ako se I. V. S. želi pobliže informirati o mome mandatu u Imunološkom, nudim mu:
www.rifin.com/o-imunoloskom-zavodu.  Nadalje,  "informatori"  i  I.V.S.  "prikladno zaboravljaju" da sam iznio svoju obranu na  sve  optužbe na Županijskom sudu u Zagrebu.  Rezultat:  "Državni odvjetnik je dana 30.12.2008. izjavio da odustaje od progona protiv I.okr. Vlatka Silobrčića i II. okr. Guste Santinija..." (Posl. broj: XXX-KIO-I-79/06). Toliko o činjenicama. I.V.S-u, poznatoj moralnoj vertikali, ostavljam da, zaštićen imunitetom Zastupnika, nekažnjeno  optužuje  koga se sjeti.
 rifincom_banner_galerija


خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو دانلود فیلم خرید فیلتر شکن vpn