Naslovnica O Imunološkom zavodu Jutarnji list

Jutarnji list PDF Ispis E-mail
Autor Vlatko Silobrčić   
Petak, 30 Lipanj 2017 12:06
U Jutarnjem listu od 9.veljače 2017., na str. 8 i 9, novinarka  Željka Godeč , kratko opisuje sjednicu Sabora na kojoj je gospodin Ivan Vilibor Sinčić predložio da se osnuje "povjerenstvo za  problem Imunološkog" .  Kako su  zastupnici u Saboru privilegirani da mogu na sjednicama  blatiti ljude koji nisu prisutni, učinio je to i spomenuti gospodin (dalje I.V.S.).

"Vilibor Simčić kao krivca za stanje u Imunološkom optužio Vlatka Silobrčića". Tako glasi svojevrstan podnaslov. Premda mi je oduzeto pravo da se javno branim,  učinit ću to ovim putem.  Prvo pitanje: zašto treba osnivati Povjerenstvo kad  I.V.S. zna tko je kriv?  Moju je krivnju dodatno karakterizirao kao "nacionalnu izdaju".  U raspravi o  gospodinu Barišiću nazvao me  "grobarom Imunološkog".  Drugo je moje pitanje:  kako  I. V. S. zna da sam ja kriv? To je zaključio po pokušajima onih koji su u Imunološkome, nakon  moje ostavke, dobili mogućnost da  zasjednu na moje mjesto i priskrbe Zavodu da plati dobre novce zbog kršenja moga ugovora,  i odmah zatim  izgubili licencu za neke proizvode Imunološkog.  Još i danas, 20 godina nakon što sam otišao iz Zavoda,   gospodin Srećko Sladoljev ponavlja  svoje  izmišljotine i vjerojatno prodaje  svoje" ekspertnno znanje" onima koji  ga  hoće slušati, pa tako  i I.V.S.-u.  Usput gospodin nema nikakve argumente za svoju toliko isticanu ekspertizu kao "vrhunski imunolog" i "vrhunski vakcinolog". Istina njegov je međunarodni doprinos tim strukama nemjerljiv -  nema se što mjeriti.

Ako se I. V. S. želi pobliže informirati o mome mandatu u Imunološkom, nudim mu:
www.rifin.com/o-imunoloskom-zavodu.  Nadalje,  "informatori"  i  I.V.S.  "prikladno zaboravljaju" da sam iznio svoju obranu na  sve  optužbe na Županijskom sudu u Zagrebu.  Rezultat:  "Državni odvjetnik je dana 30.12.2008. izjavio da odustaje od progona protiv I.okr. Vlatka Silobrčića i II. okr. Guste Santinija..." (Posl. broj: XXX-KIO-I-79/06). Toliko o činjenicama. I.V.S-u, poznatoj moralnoj vertikali, ostavljam da, zaštićen imunitetom Zastupnika, nekažnjeno  optužuje  koga se sjeti.
 
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو دانلود فیلم خرید فیلتر شکن vpn