Naslovnica HAZU za kakav se zalažem Govori na skupštinama Akademije

Govori na skupštinama Akademije Ispis E-mail
Autor Vlatko Silobrčić   
Ponedjeljak, 26 Srpanj 2010 11:30


Pod ovim sam naslovom sabrao sve svoje govore na skupštinama Akademije. Povodi su bili različiti. Držao sam se uvijek istoga obrasca: pročitao bih govor i zatim ga predao i zamolio da se uvrsti u zapisnik Skupštine. Govori su najčešće bili kratki; gotovo uvijek kraći od 10 minuta. Poredat ću ih kronološki i ne vidim potrebu da ih komentiram. Iz sadržaja bi trebalo biti jasno o kojem sam pitanju govorio. Neki od tih govora naći će se i pod drugim naslovima, uvijek tamo gdje su povezani s pitanjima o kojima je  pod tim naslovima riječ.

tn_skupstina03

tn_skupstina1203

tn_skkupstina504

tn_skupstina5041

tn_statut1005

tn_statut10051

tn_skupstina06

tn_skupstina061

tn_skupstina062

tn_skupstina063

tn_skupstina307

tn_skupstina3071

tn_skupstina10


Po svojoj suštini, premda ne sadrži govor na  Skupstini, mislim da se među gornje tekstove može uvrstiti i moje pismo koje sam napisao za Jutarnji list, reagirajući na intervju koji je Predsjednik Milan Moguš  dao tome listu. U razgovoru je mene spomenuo pa sam smatrao da imam pravo i dužnost o tome nešto reći.

tn_jutarnji07

Bit će jasno iz prikazanih tekstova i njihova slijeda da većina mojih govora nije imala nikakva odjeka, a neki se od njih  nisu niti našli u zapisnicima  Skupština; „činili su njihov sastavni dio„. Nisu nikada u cijelosti prikazani u Zapisnicima.

Komentare i/ili sugestije molim poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو دانلود فیلم خرید فیلتر شکن vpn